reclama autocenter

Legume_in_piata

Prețurile practicate de vânzătorii de fructe și legume în piața de gross din strada Muncii din municipiul Piatra Neamț nu diferă cu mult față de cele afișate de piețarii din Piața Sfântu Gheorghe.
Doar pepenii sunt, mai ieftini cu 50 de bani/ kilogram și vinetele luate în cantități mari au prețuri mai mici. Caisele, de exemplu, sunt chiar mai scumpe decât în piața mare din Piatra Neamț.
Cei care vor să facă shopping în piața en-gros din stada Muncii trebuie să mai adauge la cheltuieli taxa de intrare pentru autoturisme, care a ajuns la 1,5 lei. Dacă vrei să intri cu un microbuz, plătești 3 lei, iar pentru un camion – 5 lei.
Prețul de închiriere pentru o boxă este de 30 de lei pe zi, iar dacă producătorul dorește să-și depoziteze marfa, mai achită 20 de lei pentru 24 de ore
Vânzarea produselor agricole direct din mașină sau remorcă se plătește cu câte 30, 40, 70 sau chiar 120 de lei pe zi, în cazul celor care vând direct din tir.
(Z.C.H.)

Articolul precedentFotbal la… MAXIM
Articolul următorGrumăzești, încă 4 kilometri de asfalt

1 COMENTARIU

  1. In piata de gross am ajuns sa cumparam numai de la tiganoi si puradeii lor care se dau producatori si care in viata lor nu au pus mana pe o sapa. Ne jupoaie de putinii bani pe care-i avem pentru marfa de proasta calitate si scumpa.Mafia de acolo este protejata de gasca din jurul primarului la care ajung o parte din banii negri. Nu inteleg care este motivul pentru care organele in drept nu au inceput cercetarile si in acest loc pentru ca mari surprize vor avea?

Comments are closed.