Phoenix, Talisman şi Vacanţa Mare la Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPhoenix, Talisman şi Vacanţa Mare vor fi la Piatra Neamţ, în week-end-ul prelungit de 1 mai, cu prilejul turneului aniversar „Fie să renască Țara Românească”. Între 29 aprilie și 1 mai, pietrenii sunt așteptați în Ștrandul Municipal, de la ora 17:00, să sărbătorească Ziua Internațională a Muncii, la un picnic în aer liber, însoțit de muzică și umor de calitate.

„Turneul aniversar, a cărui deviză pleacă de la titlul unui imn al formației Phoenix, marchează împlinirea a 55 de ani de când aceasta a început să-și construiască o carieră care a ajuns să se identifice cu istoria rock-ului românesc, împlinirea a 20 de ani de activitate a formației Talisman și a 30 de ani de prezență scenică a celor de la Vacanța Mare”, precizează organizatorii.

Programul va debuta sâmbătă, 29 aprilie, cu tinere talente – Miruna Grecu (Piatra-Neamț), Mysti și, între 19:30 și 20:00, seara se va încheia cu Phoenix.

Duminică, 30 aprilie, în deschidere, de la ora 17:00, vor evolua elevi ai Școlii Populare de Arte, de la clasa de canto popular (coordonatoare Georgiana Șerban-Axinte), apoi pe scenă vor urca membrii trupei Los Anonimos și, între 19:30 și 20:00, Vacanța Mare va face trecerea spre ziua de 1 mai.

Luni, 1 mai, de la ora 17:00, tinerele talente locale vor fi urmate în program de membrii Ansamblului folcloric „Floricică de la munte” și în final, între 19:30 și 20:00, vor veni în fața publicului, pentru a încheia cum se cuvine cele trei zile de sărbătoare, cei de le Talisman.

În fiecare dintre cele trei zile, în Ștrand, începând cu ora 10:00, se deshid spații de vânzare în care se pot achiziționa produse de artizanat și suveniruri. Ca la orice sărbătoare de 1 Mai, nu vor lipsi grătarele, scop în care va fi amenajată special o terasă pentru consumul produselor la grătar. Toate concertele din cadrul Turneului aniversar „Fie să renască Țara Românească!” au intrarea liberă. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Neamț și Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț. (ZCH NEWS)

Articolul precedentSalvarea României cu Samson la Primăria Roman
Articolul următorAcuze incredibile la Ştefan cel Mare: hoți „ajutați” de polițiști!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.