274 de bilete de tratament au fost repartizate prin alocarea automată în cea de a XV-a serie de tratament balnear a anului 2017. Data de intrare în stațiuni este în perioada 14-17 octombrie, informează Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Neamţ.

Tratamentul balnear este asigurat în următoarele staţiuni: Sovata, Buziaș, Covasna, Slănic-Moldova, Mangalia, Felix, Herculane, Olănești, Amara, Băile Govora, Bălțătești, Căciulata, Vatra Dornei, 1 Mai, Eforie Nord, Lacul Sărat, Târgu Ocna, Nicolina, Sarata Monteoru, Tușnad, Techirgiol. Beneficiarii vor fi înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament.

„Reamintim că lista cererilor aprobate este afișată atât la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției. Menționăm că de la începutul anului și până la această dată la Casa Județeană de Pensii Neamț sunt înregistrate 7.646 cereri pentru acordarea unui bilet de tratament balnear, fiind valorificate un număr de  3.298 bilete de tratament pentru primele 14 serii”, precizează sursa citată. (ZCH NEWS)

Articolul precedentDIICOT a stabilit: filmulețul cu Cezar Filip lovind o infractoare a fost furat de Relu Baciu
Articolul următorPiaţa imobiliară cunoaşte un boom, mai ales prin interesul pentru apartamente noi tot mai crescut
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.