pietricica turism
serbarile zapezii

Ca să se asigure că previne producerea unor evenimente negative şi se poate interveni imediat dacă se întâmplă ceva, conducerea IPJ Neamţ  a dispus suplimentarea dispozitivelor de ordine publică şi de poliţie rutieră, pentru acest week-end.

Având în vedere Paştele Catolic, dar şi Duminica Floriilor, peste 160 de poliţişti se vor afla în stradă zilnic, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea producerii oricăror evenimente negative”, a declarat agentul şef adjunct Robert Costân, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. “Prioritatea principală este reprezentată de prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi de a interveni rapid atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale”.

Polițiștii rutieri vor acţiona pe principalele drumuri județene şi naţionale pentru prevenirea accidentelor, dar mai ales în zona lăcaşurilor de cult. În cazul în care li se întâmplă ceva sau asistă la producerea unor evenimente, cetăţenii sunt sfătuiţi să sune la 112.

C.M.