Poliţiştii rutieri din Paşcani, au capturat un important transport de ţigarete de contrabandă, făcându-i invidioşi şi pe colegii de la frontieră. Joi, 19 noiembrie, la ora 21, agenţii au oprit o maşină, care se deplasa dinspre Moţca spre Iaşi, şi au avut surpriza de a captura 136.800 de ţigarete susceptibile a proveni din contrabandă. Sigur însă că nu a fost chiar aşa de uşor…

“Conducătorul auto nu a oprit la semnalul poliţiştilor, continuându-şi deplasarea, apoi a părăsit autoturismul şi s-a îndreptat spre râul Moldova, prin curtea unei locuinţe. În  habitaclul autoturismului abandonat,  pe bancheta spate şi în portbagaj, au fost găsite mai multe pachete cu ţigări, susceptibile a proveni din contrabandă. Autoturismul şi cele 136.800 ţigarete de contrabandă au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor”, se precizează în comunicatul de presă al Poliţiei Iaşi.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă, sau sunt destinate săvârşirii acesteia”.

Cercetările continuă pentru identificarea şi reţinerea şoferului fugit. (ZCH NEWS)

Articolul precedentIartă-i, Măria Ta!
Articolul următor”Marea familie” de la Consiliul Județean Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.