reclama autocenter

În această dimineață, 10 iunie, se derulează 111 percheziții în mai multe județe din țară la membrii unei grupări infracționale care se ocupa de contrabanda cu țigări. Polițiștii de Investigare a Criminalității Economice vor duce la audieri 21 de persoane suspectate de evaziune fiscală, spălare de bani, contrabandă cu țigări.

10 dintre percheziții au loc în județul Suceava și 5 dintre suspecți urmează să fie audiați, iar în județul Vaslui se derulează 2 percheziții, pentru contrabandă cu țigări.

În județul Bacău are loc o singură percheziție din cele 45 pe care polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice le efectuează pentru probe și aducerea la audieri a 7 suspecți. Dosarul penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție vizează infracțiuni de evaziune fiscală, spălarea banilor, exercitarea fără drept a unei profesii, vătămare corporală și fals intelectual.

https://youtu.be/gGNIQ-lzSQg

Descinderile au loc la domiciliile a 12 suspecți din București, 8 în Buzău, 2 în Ilfov, 2 în Timiș și câte una în Argeș, Arad, Alba, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brăila, Brașov, Cluj, Constanța, Dolj, Galați, Gorj, Hunedoara, Iași, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Suceava, Sibiu, Vâlcea, potrivit Poliției Române.

Articolul precedentBARAJ LIGA FLORILOR Fetele de la CSM Roman au pierdut toate meciurile
Articolul următorCOD GALBEN în Bacău, Botoşani, Neamţ şi Suceava