0:00

În această dimineață, 10 iunie, se derulează 111 percheziții în mai multe județe din țară la membrii unei grupări infracționale care se ocupa de contrabanda cu țigări. Polițiștii de Investigare a Criminalității Economice vor duce la audieri 21 de persoane suspectate de evaziune fiscală, spălare de bani, contrabandă cu țigări.

10 dintre percheziții au loc în județul Suceava și 5 dintre suspecți urmează să fie audiați, iar în județul Vaslui se derulează 2 percheziții, pentru contrabandă cu țigări.

În județul Bacău are loc o singură percheziție din cele 45 pe care polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice le efectuează pentru probe și aducerea la audieri a 7 suspecți. Dosarul penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție vizează infracțiuni de evaziune fiscală, spălarea banilor, exercitarea fără drept a unei profesii, vătămare corporală și fals intelectual.

https://youtu.be/gGNIQ-lzSQg

Descinderile au loc la domiciliile a 12 suspecți din București, 8 în Buzău, 2 în Ilfov, 2 în Timiș și câte una în Argeș, Arad, Alba, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brăila, Brașov, Cluj, Constanța, Dolj, Galați, Gorj, Hunedoara, Iași, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Suceava, Sibiu, Vâlcea, potrivit Poliției Române.

Articolul precedentBARAJ LIGA FLORILOR Fetele de la CSM Roman au pierdut toate meciurile
Articolul următorCOD GALBEN în Bacău, Botoşani, Neamţ şi Suceava