0:00

Peste 10.000 de ţigări capturate la Sculeni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiști de frontieră de la Sculeni, împreună cu lucrători vamali, au descoperit, ascunse în portiere, sub banchete, în plafoniera și în bordul unui autoturism, 10.300 de țigarete, pe care un bărbat din Republica Moldova intenționa să le introducă ilegal în România, se menţionează într-un comunicat de presă al ITPF Iaşi.

„În data de 3 septembrie, în jurul orei 22:30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași, pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în țară, conducând un autoturism marca Opel Astra, cetățeanul din Republica Moldova Ivan L., în vârstă de 22 ani.

Deținând informații despre faptul că autoturismul este folosit pentru transportul țigaretelor de contrabandă, polițiștii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport, în urma căruia au fost descoperite, ascunse și nedeclarate, în portiere, sub banchete, în plafoniera și în bordul autoturismului, 10.300 de țigarete marca Plugarul cu timbru de acciză Republica Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura confiscării țigaretelor, în valoare de 2.278 lei, și a autoturismului, iar persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al ITPF Iași, agent șef adjunct de poliție Alina Leonte. (ZCH NEWS)

Articolul precedentIonel Arsene, președinte PSD Neamț: Noul Cod ‪‎Fiscal nu va fi nici al majorităţii, nici al opoziţiei, ci va fi un cod al României
Articolul următorSindicatele feroviare pregătesc GREVA GENERALĂ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.