vaslui-psd-adrian-solomonApropierea finalului de mandat îi face pe unii parlamentari să lase deoparte şi bruma de bun simţ pe care au avut-o vreodată. Este cazul unui deputat de Vaslui, care s-a adresat într-un mod cel puţin excentric unui secretar de stat de la Ministerul Muncii. Am fi putut crede că dialogul dintre Adrian Solomon (cunoscut şi pentru alte declaraţii greu de catalogat) şi Iolanda Stăniloiu este unul inventat, dacă nu ar fi fost înregistrat de televiziuni:

„Stăniloiu: Noi nu am primit aceste amendamente.
Solomon: Nici noi, acum le facem.
Stăniloiu: ….şi să precizați sursa de finanțare.
Solomon: Bugetul de stat
Stăniloiu:….şi impactul bugetar.
Solomon: Devastator.”

Apoi Adrian Solomon (PSD) a pus… trandafirul pe tort: „Vă deranjăm? Sunteți bunica care ne ceartă? Să nu mai veniți cu această atitudine la comisie că nu vă mai primim.”

VIDEO REALITATEA TV

iolanda-staniloiuIolanda Stăniloiu a avut o replică elegantă pe Facebook: „Eu am spus că am fost onorată să fiu numită «bunică», chiar dacă nu sunt și fie-mea nu se grăbește să mă facă… Toți am avut sau avem o bunică pe care am adorat-o… însă dezonorant mi s-a părut: 1) să poftești afară un reprezentant al guvernului care cere niște explicații legitime, conform legii, de la niște domni (nu parlamentari, ci reprezentanți ai sindicatelor) care aduceau amendamente în direct, în comisie, fără un preaviz în scris care să permită o analiză și un punct de vedere; 2) să te adresezi astfel unei doamne, indiferent de vârstă (că nu ți-ar putea fi nici mamă decât cu dispensă nu se pune); 3) să duci în derizoriu, cu dispreț, o categorie de populație, VÂRSTNICII, care te votează cu obstinație de 25 de ani… și care poate ar trebui să înceapă să se întrebe DE CE?”

În trecut, Adrian Solomon a angajat o fanfară (2007), pentru a-i cânta lui Călin Popescu Tăriceanu marșuri funebre, iar în 2011 l-a numit pe Emil Boc „șobolan”. Cea mai… excentrică declaraţie a fost cea în care i-a amintit lui Mihai Răzvan Ungureanu, la acea vreme premier, de soarta lui Aldo Moro (politician italian asasinat de organizaţia teroristă „Brigăzile Roşii”). (ZCH NEWS)

Articolul precedentDaniela Pepene vrea să ”dezmorțeasca” societatea civilă
Articolul următorTânăra implicată în accidentul de la Podoleni a murit
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comments are closed.