Un romașcan de 55 de ani a fost reținut pentru 24 de ore după ce, în două rânduri, a mers să prade același magazin din oraș. De fiecare data, bărbatul a ales doar produse de igienă personală ori cosmetice.

Prima dintre fapte a avut loc pe 5 noiembrie 2022, când ar fi sustras dintr-un supermarket din Roman mai multe produse cosmetice, paguba în dauna agentului economic fiind de 1.500 de lei.

La câteva zile distanță, pe 8 noiembrie, s-a întors la același magazin,dar cum ulciorul nu merge de multe ori la apă, a fost prins și oprit de personalul magazinului. Imediat, aceștia au solicitat sprijinul oamenilor legii din cadrul Poliției municipiului Roman, reclamând că un bărbat ar fi încercat să sustragă de pe rafturile magazinului mai multe produse.

Perseverență tratată cu cătușe, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că, la data de 8 noiembrie, în jurul orei 12:50, un bărbat de 55 de ani, din Roman, ar fi încercat să sustragă, dintr-un supermarket din municipiul Roman, mai multe produse cosmetice și de igienă personală, acesta fiind oprit de către angajații magazinului“, a comunicat Poliția Neamț.

Având în vedere perseverența, dar și în baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunilor de furt și tentativă de furt. El va fi prezentat în fața unui procuror cu propunere de luare a unei măsuri preventive. (G.S.)

Articolul precedentAccident cu un șofer băut
Articolul următorAccident mortal la Dobreni. Traficul în zonă este oprit
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.