Accident mortal la Dobreni. Traficul în zonă este oprit, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn accident de circulație ce s-a soldat cu decesul unui pieton a avut loc, în această seară, 9 noiembrie, în localitatea Dobreni. S-a întâmplat în jurul orei 20:10, când polițiștii rutieri au fost solicitați să intervină pe Drumul Național 15C.

Din primele cercetări efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat de 49 de ani, din Crăcăoani, conducea un autoturism în localitatea Dobreni, ar fi acroșat un bărbat de 58 de ani, din Dobreni, ce se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor”, a anunțat Poliția Neamț. În urma impactului violent, victima a decedat. Se pare că bărbatul se deplasa pe axul drumului și nu a fost observat la timp de șofer.

Conducătorul auto a fost testat și nu consumase alcool. Momentan traficul în zonă este oprit. Cercetările continuă, fiind deschis un dosar penal cu acuze de ucidere din culpă.

(G.S.)

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentPerseverență tratată cu cătușe
Articolul următorAsociația Ținutul Răzeșilor anunță deschiderea apelului de selecție a proiectelor pentru măsura M1/6B – „Investiții pentru dezvoltarea durabilă a teritoriului GAL”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.