0:00

Perne auxiliare, pentru o mai bună suspensie a mașinii tale, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSuspensia mașinii este o parte foarte importantă, iar în momentul în care aceasta are de suferit, atât șofatul, cât și elementele de caroserie pot fi în pericol. Drumurile neuniforme de la noi din țară sunt cele care produc astfel de incidente și care asigură o funcționare incorectă a suspensiei. Pentru a scăpa complet de aceste griji, îți prezentăm perne auxiliare pentru o mai bună suspensie a mașinii tale. Acestea se pot monta pe mai multe tipuri de mașini, iar pentru a alege modelul potrivit este necesar să cauți în funcție de marca și modelul mașinii tale. Pe site-ul perneauxiliare.ro ai la dispoziție toate informațiile necesare.

Cu ajutorul acestora ai parte de o suspensie îmbunătățită și implicit de o durată de folosire mai mare a mașinii tale. Magazinul online îți prezintă mai multe produse, inclusiv suspensie perne aer BMW E46, cât și alte modele. Selectează marca și modelul autoturismului tău, precum și anii de fabricație, iar ulterior vei primi un produs potrivit pentru mașina ta. Setul cuprinde pernele auxiliare, alături de bucșe pentru poziționare, spray de silicon, kit de pompare, alături de instrucțiunile de montare. Procesul se realizează rapid, iar ulterior poți folosi mașina în mod obișnuit. La fel de repede cum se montează aceste perne se și demontează, așadar nu vor exista probleme de acest tip.

Pe site-ul Perneauxiliare.ro ai la dispoziție mai multe modele de perne care nu doar că vor îmbunătăți suspensia mașinii, ci vor asigura și un confort sporit la șofatul pe drumurile neuniforme. În acest fel, drumurile lungi nu vor mai părea la fel de grele, iar elementele din partea frontală a mașinii nu vor mai avea de suferit.

Avantajele pernelor auxiliare AirPower

Pernele sunt fabricate din compuși de cauciuc de înaltă calitate, proiectate special pentru a absorbi șocurile. Aceste perne pneumatice sunt concepute pentru a fi montate ușor, fără să ai parte de investiții costisitoare pentru mașina ta. Se montează în interiorul arcurilor de suspensie din sparte, iar instalarea este posibilă dacă amortizoarele standard se structurează în afara cavității arcului.

Avantajele pernelor includ confortul sporit la deplasarea pe drumurile neuniforme, cât și echilibrarea mașinii la încărcături masive. Totodată, prin montarea lor mașina are un nivel mai ridicat față de sol și o stabilitate mărită în momentul în care se conduce cu o remorcă. Un alt mare avantaj este asamblarea și demontarea simplă și rapidă, fără să fie necesară ridicarea sau demontarea elementelor de suspensie. Pernele se introduc prin golul dintre bobinele cu arc pe o mașină racordată, acestea fiind cele care umplu spațiul interior al arcului la momentul funcționării.

Comandă modelul potrivit online!

Montarea pernelor auxiliare este o operațiune simplă, mai ales dacă achiziționezi modelul potrivit. Perne Auxiliare te așteaptă cu  o mulțime de modele de astfel de perne, pentru mai multe tipuri de autoturisme. Calitatea lor superioară și prețul accesibil sunt doar două dintre cele mai mari avantaje.

Pentru mai multe informații poți contacta echipa la telefon sau la [email protected].

ADV

Articolul precedentPorţi deschise la HUB-ul Digital Nation din Piatra-Neamţ
Articolul următorSe caută soluții pentru relocarea ursului de la Bisericani
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.