0:00

Performera județului Neamț la Bacalaureat se îndreaptă spre Facultatea de Drept din Iași, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAbsolventa Alexandra Pavel, de la Colegiul Național ”Calistrat Hogaș” Piatra Neamț, posesoarea celei mai mari medii (9.93) la examenul de Bacalaureat în Neamț, nu se aștepta la un asemenea performanță.

”Am muncit și m-am străduit, am vrut să fac pe toată lumea mândră și implicit pe mine, dar la acest rezultat chiar nu mă așteptam. Când am văzut că sunt prima pe județ, a fost o surpriză foarte mare”.

Alexandra Pavel a fost notată cu 10 la română, 9.80 la istorie și 10 la sociologie. Nu intenționează să depună contestație pentru nota de la istorie, cel puțin la momentul vorbirii, și spune că va da admitere la Facultatea de Drept, din cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Nu mi-aș forța norocul, dar o să vorbesc și cu profesorii să văd dacă o să fac contestație la istorie. Am făcut parte din clasa a XII-a E, profilul filologie bilingv-engleză, cu profesori foarte buni la clasă și aș dori, cu acest prilej, să le mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru mine”, a mai spus Alexandra Pavel.

Diriginta sa, profesoara de geografie Simona Magdalina, s-a declarat foarte încântată de rezultatul fetei. ”Am numai cuvinte de laudă la adresa Alexandrei. Este studioasă și dornică de cunoaștere. Îmi amintesc că în clasa a IX-a a devenit și Miss Boboc. Mi-ați dat o veste excelentă!”. (Ana MOISE)

 

Articolul precedentLIBRIS 2017 Toamna se numără cărțile la Piatra Neamț
Articolul următorLucrări în trafic la Piatra Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.