0:00

Se pregătește cea de-a șaptea ediție a Târgului de Carte Libris. La sediul Primăriei Piatra Neamț a avut loc astăzi, 5 iulie, o întâlnire între viceprimarul Luminița Vîrlan, scriitorul Cristian Livescu și cei de la Camera de Comerț și Industrie Neamț, cea care organizează evenimentul anual.

LIBRIS 2017 Toamna se numără cărțile la Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa fel ca în fiecare an, și la această a șaptea ediție a târgului ne dorim diversificarea acțiunilor ce se vor desfășura în cadrul evenimentului și atragerea unui public cât mai numeros către lectură. Dorim să promovăm lectura mai ales în rândul tinerilor și, tocmai de aceea, în perioada premergătoare evenimentului, vom organiza întâlniri între scriitorii nemțeni și elevii liceelor din municipiu”, a declarat Luminița Vîrlan.

Târgul de carte Libris, organizat de CCI Neamț în parteneriat cu Primăria, se va desfășura anul acesta în perioada 14-17 septembrie, în Parcul Central.

Târgul de carte este unul dintre evenimentele importante desfășurate anual în Piatra Neamț. Vom susține, ca de fiecare dată, acest eveniment, care încurajează lectura și reușește să aducă față în față autorii de carte cu cititorii”, a declarat primarul Dragoș Chitic. (ZCH News)

 

Articolul precedentDGASPC anunță: Mai mult și mai bine pentru cei cu grad de handicap
Articolul următorPerformera județului Neamț la Bacalaureat se îndreaptă spre Facultatea de Drept din Iași
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.