Percheziții și trei băieți reținuți după o tâlhărie la stână, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTrei tineri, unul de 22 de ani și altul de 16 ani din Timișești și celălalt de 17 din Urecheni, au fost reținuți de polițiști în urma unei percheziții domiciliare.

Poliţiştii de la Secția de Poliție Rurală Urecheni au descins vineri, 27 noiembrie, la două imobile ce aparțin tânărului de 22 de ani din Timișești, bănuit că l-a tâlhărit pe ciobanul unei stâne din comuna Urecheni. „În urma descinderilor au fost descoperite bunurile sustrase, prejudiciul creat prin activitatea infracțională fiind recuperat integral și restituit persoanei vătămate”, a precizat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Tânărul și cei doi băieți au dat buzna la stână în noaptea de 21 spre 22 noiembrie, au spart ușa și l-au lovit pe cioban, un bărbat de 49 de ani, din Ghindăoani, apoi au furat tot ce-au găsit. Polițiștii au găsit la percheziție obiecte de uz casnic, produse alimentare și mai multe bunuri ale ciobanului.

Toți trei au fost reținuți și sâmbătă, 28 noiembrie, au fost prezentați la Judecătoria Tîrgu-Neamț, care a dispus arestarea lor preventivă pe 30 de zile, pentru tâlhărie calificată.

C.I.

Articolul precedentPrima captură de sezon: Polițiștii pietreni au confiscat 110 brazi de la un romașcan
Articolul următorA plecat de acasă îmbrăcată sumar