reclama autocenter

Tânăra din imagine se numește Ana Maria Irimia, de 30 de ani, din Săbăoani și este dată dispărută de tatăl său. Acesta a cerut ajutorul polițiștilor vineri, 27 noiembrie, după ce fiica lui plecase de acasă cu o zi în urmă și nu a mai revenit. Ea a mai fost dată dispărută de familie în luna octombrie 2020.

De această dată, familia ei este îngrijorată și fiindcă a plecat îmbrăcată sumar, în pragul iernii. „La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o bluză bleumarin, vestă de culoare verde închis, pantaloni tip jeans negri, fiind încălțată cu adidași negri. Semnalmente: înălţime – 1,65 m, greutate – 50 de kilograme, păr castaniu, ondulat, ochi căprui, corpolență slabă”, potrivit IPJ Neamț.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Săbăoani au căutat-o în comună și în localitățile învecinate, dar până astăzi, 29 noiembrie, nu a fost găsită. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

C.I.

Articolul precedentPercheziții și trei băieți reținuți după o tâlhărie la stână
Articolul următorVaccinarea, în contextul pandemiei generate de noul coronavirus, ar trebui să fie un gest de moralitate și solidaritate