0:00

5 percheziții domiciliare finalizate cu 11 mandate de aducere și 3 rețineri, este bilanțul activităților polițiștilor băcăuani, din această dimineață, 7 iunie, într-un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și uz de armă fără drept.

Aceste activităţi vizează un scandal cu focuri de armă ce a avut loc pe strada Gării din Bacău (amănunte aici), joi seara, 2 iunie, în fața unei săli de jocuri, unde a izbucnit un conflict spontan între mai multe persoane. Cineva a alertat poliția, imediat după ce focul de armă a fost auzit, însă, grupul scandaliilor s-a împrăștiat între timp.

Astăzi, 7 iunie, poliţiştii din Municipala Bacău, împreună cu cei din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, mascaţii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și criminaliști au efectuat 5 percheziții domiciliare la o parte dintre cei bănuiţi a fi implicaţi în acel scandal. 13 persoane au fost aduse, în final, la audieri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.

În timpul altercaţiilor din seara respectivă cineva a folosit un pistol de zgomot, din cele care fac parte din recuzita filmelor de acţiune, dar care, în anumite circumstanţe, s-au dovedit a fi letale.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au identificat și ridicat mijloace materiale de probă. După audieri, 3 persoane bănuite de comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice au fost reținute pentru 24 de ore.

La activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

Angela Croitoru

Articolul precedentȘofer prins drogat la volan
Articolul următorIonel Arsene a obținut strămutarea apelului la Brașov, în procesul de corupție
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.