0:00

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT din Vaslui au făcut 3 percheziţii şi au dus la audieri doi bărbaţi, care formau o echipă „imbatabilă”: unul se ocupa de cultivat şi de vândut droguri, iar celălalt exploata sexual o minoră.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

„În fapt, s-a stabilit că unul dintre bărbați ar fi procurat, în timpul unei deplasări în Spania, mai multe semințe de cannabis, iar în perioada mai – iunie 2015, împreună cu un alt bănuit, ar fi înființat o cultură outdoor de plante de cannabis, în curtea unui imobil din comuna Viderei, județul Vaslui”, se arată în comunicatul IPJ Vaslui.

„Plantele de cannabis urmau a fi tăiate și supuse unui proces de uscare și ulterior vândute de către cei doi. De asemenea, în sarcina unuia dintre bărbați a mai fost reținută săvârșirea infracțiunii de trafic de minori, constând în aceea că, din luna iulie a.c. și până în prezent, ar fi recrutat și exploatat sexual o minoră”.

În timpul percheziţiilor, anchetatorii au ridicat 14,65 de kilograme de plante de cannabis, în stare naturală. Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventivă. (ZCH NEWS)

Articolul precedentGrădiniță din Piatra-Neamț cu „intrare” secretă! FOTOGRAFII
Articolul următorGică Popescu, la un pas de eliberare condiţionată! DNA se opune eliberării!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.