Marți, 19 octombrie, Mesagerul de Neamț informa că pe raza orașului Târgu Neamț se desfășoară percheziții de către mascaţi de la Serviciul de Acţiuni Speciale, sub coordonarea unui procuror. Acțiunea se desfășura într-o curte de pe strada Aleea Monumentului unde se făceau și săpături, utilizând un buldoexcavator.

24 de ore mai târziu, procurorul Marius Emil Ianuş confirma acest material declarând pentru același site: „Percheziţiile de ieri au avut loc pe raza oraşului Târgu Neamţ. Au fost descoperite fragmente umane. Se fac cercetări de amploare în continuare”.

Astăzi, 20 octombrie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ a emis un comunicat de presă în care informează că „s-a efectuat percheziţie domiciliara la o locuinţa de pe raza oraşului Tg Neamţ, ocazie cu care au fost identificate rămăşiţele unui cadavru uman, posibil al unei persoanei minore, ce erau îngropate in curtea casei. Având în vedere ca proprietarul locuinţei este tatăl uneia din victimele date dispărute în anul 2006, prin ordonanţa procurorului din data de 19.10.2020 s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de acesta sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat”. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive a inculpatului, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.10.2021.

Comunicatul integral al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ îl puteți citi mai jos.

2021-10-20_comunicat
Articolul precedentFoto. Accident pe E583 la limita judeţului Iaşi cu Neamţ
Articolul următorJandarmii au dat 22 de amenzi pentru braconaj piscicol
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.