Polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, împreună cu procurorii DIICOT Neamț, au efectuat două percheziții domiciliare, în municipiul Roman, astăzi, 5 aprilie, la locuințele unui bărbat de 44 de ani bănuit de trafic de minori și viol.

Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2019, un bărbat, prin amenințări cu acte de violență, ar fi constrâns doi minori să practice cerșetoria, în municipiul Roman, minori pe care i-ar fi găzduit în locuința sa, beneficiind de sumele de bani obținute de aceștia. De asemenea, în luna martie 2021, ar fi întreținut relații sexuale, prin constrângere, cu cei doi minori”, a precizat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvînt al Poliției Neamț.

La capătul activităților, care s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț, procurorul de caz a dispus reținerea individului. Cel mai probabil mâine el va fi dus în fața instanței, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

C.M.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here