Flaviu Manea

Pentru perioada 2021-2022, Asociația civică „Moldova Vrea Autostradă” și-a ales o nouă conducere. Voturile exprimate de membrii Adunării Generale Ordinare, din 3 aprilie, i-au desemnat pe membrii Consiliului Director: președinte este Flaviu Manea, fondatorul asociației, secondat de vicepreședinții Marius Alexa, Paul Butnariu, Mihaela Munteanu, Diana Mihalcea, Daniel Mircea și Daniel Mătăsaru în funcția de secretar.

„Noii membri ai structurii de conducere și-au exprimat deja intenția de a continua misiunea Asociației de a capacita autoritățile statului român și clasa politică pentru a dezvolta un sistem de autostrăzi în regiunea istorică Moldova, mai ales într-o perioadă în care apar oportunități unice de finanțare a acestor obiective și în care influența opiniei publice și a societății civile este tot mai importantă în luarea deciziilor corecte”, se precizează în comunicatul de presă transmis redacției noastre. Potrivit statutului asociației, nici unul dintre membrii din conducere nu poate fi membru al unui partid politic.

„Moldova Vrea Autostradă” este o asociație independentă și apolitică cu misiunea de a genera un curent de opinie favorabil, de a determina și capacita autoritățile statului român și clasa politică pentru a dezvolta un sistem de autostrăzi în regiunea Moldova prin activități de monitorizare, analiză, advocacy și proiecte de comunicare.

C.I.

Articolul precedentPercheziții la Roman: bărbat reținut pentru că a violat o fată și un băiat
Articolul următorEste interzisă vânzarea mieilor sacrificaţi în gospodării sau stâne