perchezitii 02Polițiștii suceveni au continuat și intensificat acţiunile şi investigaţiile în vederea identificării persoanelor care comercializează, depozitează sau transportă țigări de contrabandă. Astfel, vineri, 30 octombrie, polițiștii au desfășurat, cu sprijinul tactic al luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale (SAS), 6 percheziții domiciliare, în baza autorizațiilor emise de Judecătoria Gura Humorului, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Suceava. Perchezițiile au vizat două unități comerciale din Frasin și 4 persoane fizice, toate domiciliate în aceeaşi localitate.

“În urma efectuării perchezițiilor au fost ridicate 1.220 bucăți țigarete diverse mărci de proveniență extracomunitară, 36 litri de alcool și o armă neletală, nesupusă autorizării. Cu ocazia percheziției domiciliare efectuate la locuința unui bărbat de 41 de ani, după ce au ajuns la locație, polițiștii au fost nevoiți să utilizeze forța pentru a pătrunde în incinta casei, bărbatul în cauză încercând să se sustragă și să incendieze o cantitate de țigarete de contrabandă”, se menţionează în comunicatul citat.

Cercetările sunt continuate de polițiști față de doi bărbați de 41, respectiv de 46 de ani, din Frasin, care sunt acuzaţi de contrabandă.

“Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, polițiștii acționând atât în vederea identificării celor cu preocupări infracționale pe linia introducerii în țară a țigărilor de contrabandă, cât și a celor care transportă, depozitează sau comercializează astfel de produse”, avertizează IPJ Suceava. (ZCH NEWS)

Articolul precedentACTUALIZARE 27 de morţi şi 184 de răniţi în incendiul de la Clubul Colectiv! Trei zile de doliu naţional! Patru dintre răniţi sunt străini!
Articolul următor“Balul Bostăneilor” contra Halloween!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.