0:00

Percheziţii la comercianţi de maşini * Prejudiciu de 2.700.000 de lei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPoliţişti din cadrul Inspectoratului Județean (IPJ) Iași, sub supravegherea Parchetului Curţii de Apel Iași, efectuează, luni, 4 iulie, două percheziții în Pașcani și câte o percheziție în Gura Humorului și Frasin, „într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală”, potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Române.

„Din cercetări a reieșit că, în  perioada  2010-2012, trei persoane, având calitate de reprezentanți legali ai unei societăți comerciale ce are ca obiect de activitate comerțul cu autoturisme și autovehicule, nu ar fi evidențiat în actele contabile veniturile obținute, sustrăgându-se astfel de la plata obligațiilor fiscale. Prejudiciul adus bugetului de stat este estimat, până în prezent, la 2.700.000 de lei”, potrivit comunicatului citat.

Persoanele vizate urmează să fie conduse la sediul Parchetului Curţii de Apel Iași, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale. (ZCH NEWS)

Articolul precedentO nouă avertizare de instabilitate atmosferică de la ANM
Articolul următorElevă a Colegiului „Nicu Gane” Fălticeni – bronz la Olimpiada Balcanică de Geografie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.