Polițiștii de frontieră din Suceava au derulat percheziţii în 8 localităţi din judeţ cu scopul destructurării unei reţele de contrabandă cu ţigări de proveniență ucraineană, se precizează într-un comunicat de presă. Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, sâmbătă, 8 iulie, în baza autorizațiilor de percheziție emise de către Judecătoria Suceava, polițiștii au descins la 8 adrese din Rădăuți, Suceava, Ipotești, Cacica, Pârteștii de Jos și Humoreni. Au fost puse în executare două mandate de aducere, persoanele vizate fiind duse la sediul poliției de frontieră pentru audieri.

Percheziţii la contrabandişti de ţigări ucrainene, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În urma perchezițiilor, a fost descoperită cantitatea totală de 1.517 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 17.750 lei și 157 litri alcool, în valoare de 3.150 lei, bunuri ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Totodată, au mai fost descoperite sume de bani în lei și valută, mai multe telefoane mobile și cartele, precum și diferite înscrisuri, care au fost ridicate în vederea probării activității infracționale. În urma probatoriului administrat în cauză, s-a dispus începerea urmăririi penale față de 5 persoane, domiciliate pe raza judeţului Suceava, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă”, precizează sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către Poliţia de Frontieră Suceava, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea documentării întregii activități infracționale. La acţiunea de pe 8 iulie, au mai participat şi lucrători de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Bacău și de la Brigada de Operațiuni Speciale Suceava. (ZCH NEWS; FOTO: Poliţia de Frontieră)

Articolul precedentElevii nemțeni află mâine la ce liceu au intrat
Articolul următorPrimăriţa de Vânători s-a săturat de cerşetori şi a trecut la ameninţări
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.