0:00

Percheziții la braconieri finalizate cu dosar penal. Au fost capturate trofee și o armă cu aer comprimat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIeri, 19 mai, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bicaz, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, au efectuat 5 percheziții domiciliare, în comuna Ceahlău, acasă la trei suspecți de braconaj cinegetic, cu vârste cuprinse între 36 și 55 de ani.

“În urma perchezițiilor, au fost identificate mai multe tipuri de carne și blană de vânat, o armă cu aer coprimat supusă autorizării, deținută ilegal, două cartușe confecționate artizanal, muniție și diferite dispozitive pentru braconaj.

În continuare, polițiștii desfășoară activități procedurale, într-un dosar penal, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de practicarea vânătorii cu lațuri, ogari sau metiși de ogari, accesul în fondurile cinegetice sau practicarea vânătorii cu capcane neautorizate, păsări de pradă și arcuri și uzul de armă fără drept”, precizează inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

La acțiune au participat polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Neamț, Serviciul Criminalistic Neamț, luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale Neamț și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

Angela Croitoru

Foto ilustrativă: zch

Articolul precedentCasino live: ce avantaje ai când joci online 
Articolul următorAu furat 3 kg și jumătate de trufe negre folosind câini specializați
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.