0:00

Percheziție la casa unui patron din Doljești, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCasa unui patron din Doljești a fost ”luată cu asalt” de polițiștii de la Secția Rurală Sagna, în ziua de 21 iulie, și cercetată în amănunt, cu anexe cu tot. Polițiștii aveau semnale că bărbatul, în vârstă de 61 de ani, care are un magazin, s-ar ocupa cu vânzarea țigărilor de contrabandă. Iar suspiciunile s-au confirmat…

În urma activităților desfășurate, atât în locuința propriu-zisa, cât si într-o anexă, au fost identificate 69 de pachete de țigări, respectiv 1356 de țigarete, fără a fi accizate”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Acestea urmau a fi comercializate de către bărbat prin intermediul unității de alimentați publică pe care o administrează. Polițiștii au confiscat țigările, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia prevăzută şi pedepsită cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi”.

Nu este prima dată când se dovedește că în așezările rurale din zona Roman se fac afaceri cu țigări de contrabandă. De-a lungul anilor au mai fost prinși diverși comercianți, dar a fost destrămată și o rețea mai serioasă, care era protejată chiar de șeful de post din comuna Săbăoani.

C.M.

Articolul precedentLocuri de muncă pentru bugetari în județul Suceava
Articolul următorConsiliul Județean Vaslui caută director și șef birou
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.