tg centru

Primarul Daniel Harpa a lăsat să se înţeleagă că marile lanțuri de magazine Penny și Billa se află deja în negocieri cu mai mulți proprietari de terenuri din Târgu-Neamț pentru a-și deschide magazine în localitate. Dacă magazinul LIDL deja se află în construcție, urmând să-și deschidă porțile cel târziu în luna august din acest an, iată că și alte lanțuri de magazine caută oportunități la Târgu-Neamț.

„Vă dau o știre în premieră și anume că reprezentanți ai lanțurilor de magazine Penny și Billa se află deja în negocieri cu mai mulți proprietari de terenuri din Târgu-Neamț. Sperăm că negocierile se vor încheia curând astfel încât târgnemțenii și nu numai, să beneficieze de mai multe oferte de cumpărare la prețuri avantajoase. Dacă LIDL deja a venit și-și va deschide porțile cel târziu în luna august, sperăm că și Penny și Billa își vor deschide porțile în cel mai scurt timp”, ne-a declarat primarul Daniel Harpa.

Faptul că și cele două mari lanțuri de magazine vor să-și deschidă filiale la Târgu-Neamț nu este o întâmplare, numai dacă ținem de cont de populația rurală care înconjoară orașul, localități cu o populație numeroasă. Numai dacă ne gândim la Pipirig, Vânători, Agapia, Bălțătești, Petricani, Timișești, Răucești, Brusturi și alte comune limitrofe și ne putem da seama de potențialul financiar al multor locuitori din aceste comune care își vor putea face cumpărăturile direct de la Târgu-Neamț, și nu ca până acum când erau nevoiţi să parcurgă distanțe mari până la Pașcani , Suceava sau Piatra-Neamț pentru a merge la marile supermarketuri din aceste orașe. (C.T. STURZU)

Articolul precedentElevii, în căutarea unei comunicări fără bariere
Articolul următorDecizii şi doleanţe în Consiliul Local Târgu-Neamț