0:00

Pedeapsă definitivă în cazul unei tentative de omor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 60 de ani, din localitatea Ștefan cel Mare, a fost găsit vinovat de săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor și distrugere, iar prin sentință definitivă a fost condamnat la 5 ani de închisoare. De fapt aceasta este pedeapsa aplicată de instanța de fond, Tribunalul Neamț. Acuzatul, Bobric Constantin, a contestat decizia la Curtea de Apel Bacău dar nu a avut câștig de cauză.

Respinge, ca nefondat, apelul formulat de inculpatul Bobric Constantin  împotriva sentinţei penale nr. 57/P/28.04.2023 a Tribunalului Neamţ, pronunţată în dosarul nr. 4416/103/2022. În baza art. 422 Cod procedură penală, deduce în continuare din pedeapsa aplicată apelantului-inculpat Bobric Constantin, arestul preventiv de la data de 28.04.2023 la zi. Definitivă”, conform Curții de Apel Bacău.

Agresiunea a avut loc la finele lunii septembrie a anului trecut când, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul a luat cu recipient cu un lichid inflamabil și a stropit totul prin locuință. Inclusiv pe femeia cu care locuia și pe care a amenințat că o incendiază. Aceasta a reușit să fugă și să alerteze autoritățile. În urma acestui episod acuzatul a fost privat de libertate, ulterior măsura fiind prelungită succesiv (amănunte aici).

(G.S.)

Articolul precedentPrimele rezultate la BAC-ul de toamnă. Unul din trei candidați din regiunea Nord Est a reușit să promoveze
Articolul următorAplicație gratuită pentru verificarea locurilor de cazare
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.