Necunoscut scos din canalul Bistriţa

Poliţiştii şi pompierii militari au fost anunţaţi, ieri dimineaţă, despre faptul că în canalul de aducţiune al râului Bistriţa, în zona Remat, la ieşirea din Piatra Neamţ spre Bacău, se află cadavrul unui bărbat. Pompierii s-au dus la faţa locului şi au scos mortul la mal, iar poliţiştii au început cercetările pentru a stabili cine este şi cum a ajuns în canal. Bărbatul părea să aibă între 30 şi 35 de ani, era înalt, bine făcut (între 110 şi 120 de kilograme) şi purta un trening albastru şi pantofi sport de culoare neagră. Nu avea nici un document de identitate asupra lui. Examinarea cadavrului a condus la ideea că decesul nu survenise decât de câteva ore. Este foarte posibil ca tânărul să se fi aruncat în Bistriţă tot ieri, la primele ore ale dimineţii.

Un angajat al Hotelului Belvedere s-a spânzurat

Un bărbat din Ceahlău, angajat al Hotelului Belvedere de la intrarea în comuna Alexandru cel Bun, s-a spânzurat într-o magazie din spatele imobilului, în ziua de 7 mai. A venit ca în fiecare zi la serviciu, nu a spus nimic nimănui şi a dispărut, pur şi simplu. L-au găsit colegii însă prea târziu ca să mai poată fi ajutat. Totuşi a fost chemat un echipaj de ambulanţă, care a stabilit că bărbatul, în vârstă de 54 de ani, se afla în stop cardio-respirator neresuscitabil. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili ce motive l-au determinat pe bărbat să-şi pună capăt zilelor. Cunoscuţii susţin că omul era dependent de jocurile de noroc, avea datorii mari, pe care nu le mai putea achita şi de aici o mulţime de discuţii şi în familie.

Scandalagii sancţionaţi pe stadion

Jandarmii, care au asigurat măsurile de ordine la meciul de miercuri seara dintre FC Ceahlăul şi FC Botoşani, au fost nevoiţi să sancţioneze 3 microbişti care-şi uitaseră bunul simţ acasă. Alexandru G. de 18 ani, din Piatra Neamţ, a primit o amendă de 400 de lei pentru că a intrat în conflict cu alţi spectatori, iar când militarii i-au cerut să se legitimeze a refuzat. Pe lângă amendă, individul a primit interdicţia de a mai călca pe stadion la meciurile de fotbal pentru următoarele 6 luni. Alţi doi microbişti, Vasile T. (33 de ani) şi C.P. (17 ani) au înjurat suporterii echipei din Botoşani, dar au scăpat doar cu avertisment.

Amendat cu 3.000 de lei pentru cherestea fără acte

Un bărbat de 44 de ani din Răuceşti a fost amendat cu 3000 de lei, în seara de 7 mai, după ce poliţiştii l-au prins transportând 6,1 mc cherestea pe DN 15 B, în localitatea Petru Vodă. Şoferul nu avea aviz de însoţire comunitar sau alte documente echivalente, prin urmare întreaga încărcătură i-a fost confiscată şi lăsată în custodia Ocolului Silvic Poiana Teiului.

Biciclist întins pe asfalt

Aflat sub influenţa multelor pahare de băutură pe care le golise, un bărbat de 43 de ani din Poiana Largului a căzut de pe bicicleta personală, în după-amiaza de 7 mai, şi a ajuns direct la urgenţa spitalului judeţean. Poliţiştii rutieri, anunţaţi ca a avut loc un accident, au stabilit că individul este singurul vinovat de propria-i vătămare, aşa că i-au întocmit dosar penal.

Grupaj de C. MIRCEA

Articolul precedentSpațiile verzi, în grija asociațiilor
Articolul următorŞoferul vinovat de accidentul din Vinerea Patimilor a murit