pietricica turism

PDL Târgu-Neamț, prin vocea președintelui de organizație, Viorel Bălțătescu, salută faptul că, în urbea de sub Cetate, Uniunea Social Liberală continuă să existe, mai ales după declarațiile făcute de primarul Daniel Harpa, care nu dorește să renunțe la servicile viceprimarului PNL, Traian Humulescu.

„PDL Târgu-Neamț salută faptul că în orașul nostru USL nu se destramă și asta demonstrează că în USL sunt oameni serioși, mai ales că au un program stabilit pe 4 ani și vor să-l continue. Noi nu am dorit să mergem pe funcțiile altora, iar ca partid de opoziție ne facem treaba în Consiliul Local, susținem proiectele pentru oraș. În Consiliul Local noi am fost mandatați de cetățeni să le facem traiul mai bun, să venim în sprijinul lor, nu să facem politică. De aceea, PDL Târgu-Neamț va face în continuare o opoziție constructivă și nu vom face niciodată declarații populiste”, ne-a declarat Viorel Bălțătescu, președintele PDL Târgu-Neamț și consilier local. (C.T.S.)

3 COMENTARII

  1. CEA MAI BUNA VARIANTA DE CONDUCERE A PRIMARIEI TARGU NEAMT ESTE USL,IAR CEI DIN PDL SA PRIMEASCA LUCRARI PLATITE DIN BANI PUBLICI CA SA FACA OPOZITIE D E FORMA.ASTA A VRUT SA ZICA DL BATLTATESCU SEFUL PDL.Doar asa s-a stabilit LA BLATUL DE ALEGERI LOCALE DIN 2012!

Comments are closed.