reclama autocenter

alexandru dragan pdl

Noul președinte interimar al PDL Neamț, Alexandru Drăgan mizează pe primari și pe aleșii locali când vine vorba de întărirea organizației de la Neamț  știrbită, odată cu plecarea de la conducere a doi membri importanți: Gheorghe Ștefan și Laurențiu Leoreanu. Mai mult, Alexandru Drăgan speră că europarlamentarele vor fi un bun motiv să convingă electoratul PDL că se poate vota și fără mită electorală și fără finanțare. Între timp, noua conducere a PDL Neamț vrea să readucă „oile” pe făgașul cel drept și să schimbe tipul de management al PDL Neamț.

”Am avut o întâlnire cu primarii, și-au spus oful pentru că unii spuneau că înainte nu puteau să zică nimic. Am făcut o analiză și am hotărât să mergem înainte. Cel mai important este că și colegii primari au înțeles că noi ne bazăm pe ei. Toți vor face parte din Biroul Permanent Județean, astfel vom avea deschidere la electorat. Această organizație este a tuturor și vom restabili acea simpatie pe care am avut-o. Nu mai avem susținere financiară dar ne vom descurca. Nu toate structurile sunt puse la punct, zilele acestea se va stabili cine va fi președinte interimar la Roman, la Roznov și în celelalte localități. Las organizațiile să-și stabilească conducerea, să se aleagă între ei. Hârtia mea de numire în fruntea PDL Neamț a venit abia ieri, nu am făcut schimbări, nu intenționez decât să stau de vorbă cu oamenii din teritoriu. Acum avem 30 de primari și 15 viceprimari. Cât despre maniera de a conduce partidul, nu va fi nici aceea a lui Gheorghe Ștefan și nici aceea de pe vremea lui Vasile Șendrea. Va fi o îmbinare”, a spus Alexandru Drăgan, președinte interimar al PDL Neamț.

Cu aceeași ocazie, Alexandru Drăgan le-a transmis colegilor primari din tot județul, indiferent de coloratura politică, în perspectiva alegerilor europarlamentare, că este loc sub soare pentru toată lumea. Președintele interimar al PDL Neamț a promis și pace în Consiliul Județean, unde consilierii județeni ai PDL vor trebui să facă alianțe în folosul cetățeanului.

”Știu că în CJ este un război al baronilor, dăm bine pe eșicherul politic, dar am căzut de acord că putem face pace și putem mulțumi pe toată lumea. De exemplu, la ultima împărțire a bugetului, aceasta a fost atât de corectă încât toți banii au revenit PSD. Cu o zi înainte președintele Tărâță a prezentat bugetul primarilor, noi am fost de acord, iar a doua zi consilierii PDL au votat cu PSD. Eu am cerut o situație din anii anteriori să se vadă dacă PDL a dat banii la PDL și mai puțin la alții. Cei de la PSD au recunoscut că au primit cei mai mulți bani pe vremea când PDL era la guvernare. Banii nu trebuie împărțiți ca la CAP, nu pe criterii politice. Promit că PDL va vota fiecare hotărâre de consiliu local sau județean după ce aceasta va fi fost negociată în interesul cetățeanului. Nu am avut tupeul să-l sun pe președintele PSD, toți liderii politici m-au sunat, mai puțin cei de la PSD și PP-DD și au cerut să ne întâlnim. De la PSD m-a sunat doar domnul deputat Munteanu, dar m-a sunat să mă felicite de ziua mea. Cât despre domnii Ștefan și Leoreanu, au plecat la fundația PMP, au rămas simpli membri și nu mi-am imaginat vreodată că un partid poate să creeze acest purgatoriu numit fundație. Dar deocamdată nu au ce face. Unificarea dreptei despre care se tot vorbește este o teorie matematică. Aceste teorii trebuie să valorifice agenda cetățeanului și nu agenda politicianului”, a mai spus președintele interimar PDL Neamț, Alexandru Drăgan. (I. CĂLIN)

Articolul precedentAlegeri la Girov pe 25 mai
Articolul următorColonelul Vasile Moisă, sărbătorit la împlinirea a 102 ani