reclama autocenter

Un nene primare de oraș s-o decis că e musai să se duce la țara sfântă, că de când cu politica nivelul păcatelor crește parcă ar mânca drojdie, bașca la înghesuială mai scapă niște sfinți în scopuri diferite decât cele de bine. Unii cârcotași zice că omu se duce pe banii premăriei, bașca ia cu el și un buluc de rude pe post de alai. Acuma, nu știm dacă acolo se iartă cele de scădere în politică, dar mai mult ca sigur că pe lângă rugăciuni se pot obține lejereanu și niște fonduri, pentru repararea sinagogii din târg de exemplu. Deci se aduce bani, deci e de bine.

 Povesteam mai demult că nea Dinu, ex primarele de la târg o fost cântat că o luat pavele de la o firmă den județu vecin, pe un contract care a fost categorisit ca fiind oneros. Oneros, neoneros, cert este că după ce s-o umplut târgu cu pavele și s-o făcut publicitate peste tot, producătorul din contract s-o trezit că este unic pe județ și toată lumea cumpără paveluri de la ei. Acuma, noi înțălegem cum merge treaba asta cu contracturile, dar ne întrebăm dacă nea Dinu mai ia vreun comision ori le ia altcineva. O să-l sunăm să-l întrebăm de moșmanda asta.

 Buba cu alocarea traseelor de transportat creștini prin județ s-o spart când o fost vorba de firma Transmoldavia, Da conselierii este perseverenți și merge vorba că acuma traseele astea or să se dea la o asociație de unde se vor duce unde trebe. Acuma, fie vorba între noi, nu credem că era altă metodă de pasat moșmanda asta, dar rămâne de văzut dacă contractile or să fie cușher, că dacă nu iar iese deranj, și rămâne călătorii pe mâna piraților, care o să facă bozonarele obese spre aspra dezamăgire a o seamă de creștini aleși sau pe cale de a fi aleși.

Articolul precedentHippolytos la TT
Articolul următorAleluia! Garda de Mediu Neamț a finalizat bilanțul de activitate