pavel-bartos-pro-tvPavel Bartoş, cel mai îndrăgit om de televiziune al momentului, spune că „orice reîntoarcere la Piatra Neamţ este o bucurie şi o ocazie fericită, pentru că îmi place să mă întâlnesc cu oraşul, cu publicul de aici. Mă bucură şi reîntâlnirea cu teatrul în sine pentru că în urma renovării, actorii au revenit acasă. Eu sunt un om al provinciei, aşa că ştiu că în oraşele mici lumea te aşteaptă câteodată mult mai cald şi mult mai bine decât la Bucureşti”.

Bartoş şi colegii săi de la Teatrul „Odeon” au prezentat două spectacole pe scena Teatrului Tineretului, cu ocazia celei de-a XXVIII-a ediţii a Festivalului de Teatru: „Titanic Vals”, în regia nemţeanului Alexandru Dabija şi „Family Affairs”, în regia lui Radu Afrim.

„Eu ţin foarte mult la teatru, pentru că teatrul este prima mea iubire şi de aceea nu am renunţat şi nu voi renunţa niciodată. Actor voi fi până voi muri. Prezentator ar putea să ţină doar de context, însă asta nu înseamnă că nu mă bucur de ce mi se întâmplă în televiziune. Mă bucur că am parte de formate ca Vocea României, Românii au talent şi că sunt susţinut de echipe extraordinare atât în teatru, cât şi în televiziune”.

Întrebat cum este să lucreze cu Radu Afrim, cel mai la modă regizor de teatru, Bartoş a spus: „Îi iubeşti, îl urăşti, îl iubeşti, îi urăşti, şi termini… prin a-l iubi la sfârşit. Este un challenge să lucrezi cu Afrim, pentru că nu ştii niciodată cu ce vine, ce te aşteaptă şi încotro te duce. Mie îmi place diversitatea, îmi place că ieri am fost un politician, iar astăzi am jucat şi roluri de femeie şi de poliţist. Mă atrag toate aceste personaje, mă joc, îmi place, de fapt aceasta este şi esenţa teatrului, să-ţi faci profesia de actor cu plăcere”. (Ana MOISE; FOTO: Pro TV)

Articolul precedentDGASPC Neamţ: „Un copil informat, un copil protejat!”
Articolul următor12 pe loc pentru un post la Spitalul Județean
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.