12 pe loc pentru un post la Spitalul Județean, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa Spitalul Județean de Urgență Neamț, pentru ocuparea unui singur post de asistent medical debutant, pe durată nedeterminată, la Compartimentul Dermato-Venerologie, s-au înscris și au fost admiși, după proba de dosare, 12 candidați. Un asistent medical (este vorba despre cei care au promovat examenul pentru debutanți) la compartimentul pomenit, poate câștiga, potrivit SJU Neamț, peste 2.200 de lei/lună.

Nici la UPU-SMURD nu este concurență mai mică. Pentru cele două posturi de asistenți medicali debutanți, pe durată nedeterminată, s-au înscris tot 12 candidați. Pentru această încadrare, un angajat al SJU poate câștiga în jur de 1.500 de lei. Dacă, pe urmă, asistentul promovează examenul pentru debutanți, atunci veniturile acestuia mai pot crește cu aproximativ 900 de lei.

Concursurile amintite sunt cele care au fost întrerupte în vara acestui an, ele fiind reprogramate (cu candidații admiși atunci), pentru zilele de 21 și 22 noiembrie. Detalii, AICI. (M.T.)

Articolul precedentPavel Bartoş: „Actor voi fi până voi muri!”
Articolul următor200€ mită la Serviciul Permise de Conducere
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.