Federaţia Română de Fotbal (FRF) a decis să suspende toate competiţiile de pe teritoriul naţional până de data de 31 martie 2020.

Pauză de fotbal, până pe 31 martie, de la Federaţia Română, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Federația Română de Fotbal consideră că este datoare să protejeze familia fotbalului românesc și să participe activ la măsurile pe care Guvernul României și autoritățile internaționale le recomandă pentru protejarea sănătății publice. Astfel, în urma unei ședințe ce a avut loc astăzi la Casa Fotbalului și a consultărilor avute cu membrii afiliați, conducerea FRF, printr-un Comitet de Urgență, a decis astăzi, 12 martie, să suspende toate competițiile de fotbal, masculin și feminin, precum și de futsal, organizate în România. Chiar dacă meciurile s-ar disputa cu porțile închise, FRF consideră ca fiind un risc ridicat deplasarea echipelor și a personalului de specialitate”, se precizează într-un comunicat de presă.

Pauză de fotbal, până pe 31 martie, de la Federaţia Română, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSunt vizate următoarele competiţii: Liga I, Liga a II-a, Liga a III-a, Liga I feminin, Liga a II-a feminin, Liga a III-a feminin, Liga I Futsal, Liga a II-a Futsal și competițiile de la nivel județean. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentConcursul de arte plastice „Nicolae Milord” e în plină desfăşurare
Articolul următorAcești oameni care ne conduc. Sorin Brașoveanu, președintele Consiliului Județean Bacău (II)
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.