Astăzi, 23 noiembrie, polițiștii vasluieni au identificat și reținut patru tineri din Murgeni, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, în noaptea de 21 spre 22 noiembrie 2021, la o societate de pariuri sportive, din orașul Murgeni.

„În această dimineață, 23 noiembrie 2021, peste 30 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui, sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, au pus în executare, la adrese din orașul Murgeni, 4 mandate de percheziţie domiciliară emise de către judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Bârlad. Totodată, au fost emise și puse în aplicare 6 mandate de aducere pentru 6 persoane din orașul Murgeni, acestea fiind conduse pentru audieri la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui”, a precizat inspector Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Polițiștii  Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din Murgeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, au identificat și documentat activitatea infracțională a patru tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 22 de ani, din Murgeni, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

În noaptea de 21 spre 22 noiembrie, aceștia ar fi pătruns, prin efracție, în spațiul unui operator de pariuri sportive situat pe strada Dr. Emil Juvara și ar fi sustras, dintr-o casetă de valori, pe care au forțat-o, suma de 6.000 lei. În baza probatoriului administrat, cei 4 tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, iar mâine aceștia vor fi prezentați Judecătoriei Bârlad, cu propunere de arestare preventivă.

În aceeași cauză, alți doi tineri, în vârstă de 18, respectiv 22 de ani, sunt cercetați în stare de libertate.

Angela Croitoru

Articolul precedentPrefectul George Lazăr: „Vaccinul salvează vieți așa că hai să ne salvăm”
Articolul următorVIDEO: 457 de percheziții ale DIICOT la grupări de crimă organizată din toată țara
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.