0:00

Patru dosare penale pentru pescuit ilegal, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 59 de ani, din Tarcău, este cercetat penal după ce a fost prins cu zeci de kilograme de păstrăv fără documente de proveniență. S-a întâmplat în urma unei acțiuni a polițiștilor pe linia prevenirii pescuitului ilegal ce a avut loc în zona lacului Izvorul Muntelui Bicaz. „În dimineața zilei de 1 mai a.c., în zona portului vechi a fost depistat un bărbat în vârstă de 59 ani, din localitatea Tarcău, în timp ce transporta cu auto personal într-un recipient improvizat, cantitatea de 41 kg pește, din specia păstrăv, fără a deține documente legale de transport, fiind întocmit dosar penal”, anunță Poliția Neamț. Întreaga cantitate de pește, în valoare de 1.500 lei, a fost predată unei firme de profil.

Anchetatorii au mai descoperit trei construcții plutitoare pentru care nu exista aviz din partea Apelor Romane. Au fost întocmite tot atâtea dosare penale pentru infracțiunea de executarea, modificarea sau extinderea lucrărilor, construcțiilor sau instalațiilor pe apă sau care au legătura cu apele fără avizul legal.

Patru dosare penale pentru pescuit ilegal, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPatru dosare penale pentru pescuit ilegal, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVerificările au avut loc în perioada 30 aprilie – 1 mai, fiind angrenați polițiști de transporturi din cadrul Biroului de Investigare a Fraudelor, Biroul Județean de Poliție Transporturi Botoșani și Biroul Județean de Poliție Transporturi Neamț. Au fost legitimate 37 de persoane, fiind verificate 3 societăți comerciale și 4 ambarcațiuni de agrement. Au fost aplicate 10 sancțiuni, avertismente și amenzi de 1.600 lei. FOTO Poliția Neamț

(G.S.)

Articolul precedentIncendiu la Hlăpești în Joia Mare
Articolul următorBucurii de Paște – a doua ediție a vânătorii de ouă din Parcul Tineretului
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.