0:00

Incendiu la Hlăpești în Joia Mare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO gospodărie din localitatea Hlăpești, comuna Dragomirești, a fost puternic afectată de un incendiu ce a avut loc pe 2 mai. Apelul pentru ajutor, prin numărul unic de urgență 112 a fost înregistrat în dispecerat în jurul orei 11:00. Au intervenit militarii din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț, forțele profesioniste fiind sprijinite de voluntarii de la SVSU Dragomirești.

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat la două anexe gospodărești (un adăpost pentru animale și o magazie) și la mai mulți baloți de fân, existând posibilitatea propagării la alte construcții din vecinătate. Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars acoperișul celor două anexe pe o suprafață de aproximativ 250 mp, trei vite, 30 de tone de cereale, obiecte de uz gospodăresc și 15 baloți de fân.

O femeie de 57 de ani a fost asistată medical de echipajul SMURD deoarece a suferit atac de panică. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise”, anunță ISU Neamț.

FOTO: ISU Neamț

(G. S.)

Articolul precedentPreot Cristian Constantin Andron – Biserica „Sfânta Treime”, sat Mănăstirea Neamț, comuna Vânători-Neamț: Postul Învierii – antrenament pentru suflet
Articolul următorPatru dosare penale pentru pescuit ilegal
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.