reclama autocenter

scorseze sediu bucuresti

Tribunalul Neamţ a decis, în şedinţa de astăzi, 5 ianuarie, să prelungească mandatele de arestare pentru Nicolae Lucian Mursez (46 de ani), patronul Scorseze Security International Bucureşti, contabila firmei sale Gabriela Gherbali (46 de ani) şi pentru afaceriştii nemţeni Ioan Liviu Ciobanu şi Mihai Marin. Toţi sunt acuzaţi de constituire a unui grup infracțional organizat, evaziune fiscală şi spălare de bani şi au fost ridicaţi de procurorii DIICOT la începutul lunii decembrie 2014.

„În perioada 2012-2014, sub coordonarea liderilor grupării infracţionale cercetate, intermediarii completau în mod fictiv acele documente care ulterior erau trimise beneficiarilor, în scopul introducerii în contabilitatea societăţii comerciale respective, pentru scăderea artificială a bazei impozabile”, se arată în comunicatul DIICOT. „Suspecţii au organizat întocmirea în fals şi emiterea unor facturi, prin care se atesta în mod fals livrarea unor cantităţi mari de marfă, cu o valoare ridicată către S.C. „Scorseze Security International” SRL Bucureşti”.

Anchetatorii au stabilit că, prin trei firme fantomă, s-au facturat fictiv mărfuri în valoare de aproape146.000.000 de lei, iar prejudiciul în dauna bugetului de stat a fost estimat la 35.000.000 lei.

FOTO: sediul Scorseze Security International din Bucureşti

Articolul precedentCealaltă faţă a sărbătorilor: 146 de scandaluri la beţie
Articolul următorSlujbele de Bobotează, păzite de jandarmi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.