Műftűoglu Șeyhmus, patronul de la Hagi Gold, face o donaţie de aproape 500 de volume către Biblioteca Judeţeană „GT Kirileanu”, anunţă instituţia culturală, prin intermediul unui comunicat de presă.

„Domnul Műftűoglu Șeyhmus a înțeles să întoarcă ospitalitatea comunității care l-a «adoptat», printr-o donație de carte. Așadar, bun cunoscător al valorii aurului, patronul de la «Hagi Gold» oferă locuitorilor orașului Piatra-Neamț, prin intermediul bibliotecii, 469 de volume (392 de titluri), carte diversă. Donația va contribui, în principal, la sporirea fondului de carte al Filialei din cartierul Speranța al bibliotecii”, se precizează în comunicat.

„Am primit numeroase donații de carte, în ultima vreme, o parte dintre volume rămân în fondul nostru de bază, altele sunt orientate către filiale sau către bibliotecile comunale. Apreciem gesturile de donație și mulțumim celor care au grijă ca bibliotecile adunate în timp să fie la îndemâna cititorilor. A dărui o carte e un gest de iubire, dar a dărui o bibliotecă întreagă este un gest de mare generozitate și de iubire pentru comunitate”, a declarat scriitorul Adrian Alui Gheorghe, director al Bibliotecii Judeţene „GT Kirileanu” Neamţ. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentFOTOGRAFII Accident pe Traian: femeia la volan și politețea în trafic
Articolul următorCOD GALBEN de inundaţii în Bacău, Neamţ şi Vaslui
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.