accident traian 03accident traian 01accident traian 02Două mașini s-au ciocnit la intersecția dintre str. Privighetorii și bd. Traian, astăzi (11 august), spre deliciul misoginilor care vor comenta din nou la modul ”femeia la volan”.

Ei bine, la volanul autoturismului care ieșea de pe Privighetorii semnalizând stânga (există această posibilitate) era o femeie, căreia i-a acordat prioritate un bărbat politicos, ce circula pe banda I. Un alt bărbat, care conducea un autoturism pe banda a II-a, n-a oprit și astfel impactul a fost gata. Ambele mașini au fost avariate serios, iar șoferul ”nepoliticos” și o pasageră din mașina femeii au fost transportați la spital. Se pare că n-au leziuni importante, dar e mai prudent să fie examinați medical, pentru că nu se știe niciodată ce poate ascunde o banală durere.

Între timp, polițiștii rutieri au făcut cercetările la fața locului și urmează să stabilească a cui este vina producerii accidentului, cel mai probabil luând în calcul ”neasigurarea” și nu ”neacordarea de prioritate”. (C.M.)