pietricica turism

Un cetăţean din comuna Păstrăveni s-a adresat redacţiei ZCH NEWS, fiind nemulţumit de modul în care s-a asfaltat în satul Lunca Moldovei.

“Recent s-a asfaltat la noi în sat mai multe străzi. Acum, la sfârşitul lucrărilor au venit nişte domni care au făcut nişte măsurători pentru a asfalta câte 25 de metri din fiecare stradă care are ieşirea în asfalt. Bun şi făcut! Când s-a ajuns la a asfaltata bucăţelele de intersecţie, s-au asfaltat doar 8 metri, pe motiv că atât avem, dar la fabrica de lapte din sat s-a asfaltat toată curtea de aceeaşi firmă. Patronul de la fabrica de lapte, domnul Pascal, este consilier local. Nu mai spun că s-au apucat să betoneze şanţurile şi a rămas ca în tren. Acum câteva zile domnii de la firma Conest au pus pietriş pe şanţurile oamenilor şi când au fost întrebaţi de ce nu se betonează ne-au spus că aşa e proiectul”, ne-a precizat revoltat respectivul cetăţean.

Primarul Anton Gorea s-a arătat suprins: “La Lunca Moldovei sunt finalizate acostamentele conform proiectului. Legat de domnul Pascal vă pot spune că dânsul şi-a plătit din banii lui lucrările de asfaltare de la firma sa. Dacă vor fi fonduri disponibile se vor executa lucrări suplimentare. Vă mai pot spune că în proiect nu era şi construcţia podului, dar cu toate astea l-am făcut”. (C.T. STURZU)