Sorin Cazan: „Dacă înainte de alegerile locale Partidul România Unită avea 26 de filiale în țară, acum am ajuns la 52 de filiale”

Scurte prezentări

Partidul România Unită, pe scurt și… la obiect, ZCH NEWS - sursa ta de informații
SARMIZA ANDRONIC

Sarmiza Andronic: „Sunt candidat pentru Camera Deputaților. M-am născut în Hunedoara, dar  m-am căsătorit, lucrez și, de 18 ani,  locuiesc  la București. Acolo am făcut și facultatea, acolo îmi pregătesc doctoratul în  Științe Politice la Universitatea București. Sunt mamă a doi copii. Eu vin din lumea politică;am făcut consultanță politică timp de 10 ani, pentru partide;  atât din România, cât și din Republica Moldova. De ce candidez în județul Neamț? Pentru că aici am fost invitată să candidez și pentru că deputații, fie ei de Iași, de Cluj sau de Neamț, au exact aceleași atribuții”.

Partidul România Unită, pe scurt și… la obiect, ZCH NEWS - sursa ta de informații
OVIDIU NEDELCU

Sorin Cazan: „Mai trebuie completat că doamna Sarmiza Andronic este directorul de comunicare pe țară a Partidului România Unită…”

Ovidiu Nedelcu: „Sunt  consilier local în comuna Horia,  iar ca profesie sunt director de vânzări într-o firmă privată. Candidez pentru Senat și am 38 de ani. Sunt nou în sfera politicului, spre deosebire de colegii mei, dar sper – alături de ei – să facem o figură frumoasă la alegeri”.

Planuri de viitor apropiat

Sarmiza Andronic: „Spre surprinderea mea, se constată în ultima vreme o întoarcere spre România a tuturor partidelor… Dacă ne uităm la sloganele lor și la ceea ce ele promovează, constatăm că se spune – din ce în ce mai des – «România», «românesc» și «român». Este un lucru nou, pentru că nici PSD, nci PNL și nici alte partide nu au folosit până acum atât de mult aceste cuvinte, deși ar fi fost normal… Cred așadar că această campanie electorală va diferi de celelalte prin mai mult naționalism. În ceea ce privește alegerile propriu-zise, principiul meu în viață nu a fost niciodată «nu mă bat, fiindcă nu am nici o șansă»… De undeva și cândva trebuie început, iar eu sunt absolut convinsă că șanse ca PRU să intre în Parlament există. Și spun asta pentru că am văzut echipele partidului care s-au mobilizat peste tot în țară. Și sunt oameni care cred cu adevărat în Partidul România Unită și în ceea ce promovează el, respectiv valorile românești”

Sorin Cazan: „Eu am obiceiul să spun lucrurilor pe nume, iar asta pentru unii înseamnă agresivitate…    Eu, ca deputat în Parlamentul României,  sunt decis să susțin numai legile care fac bine poporului, nu legi care vor spune: «trebuie să diminuăm salariile cu 25%» sau «trebuie diminuate pensiile cu 15%»… Niciodată n-am să votez așa ceva”

Naționalismul Partidului România Unită

Partidul România Unită, pe scurt și… la obiect, ZCH NEWS - sursa ta de informații
SORIN CAZAN

Sorin Cazan: „Unii afirmă despre  Partidul România Unită  că este un partid extremist… Nu este deloc extremist, este naționalist, iar a fi patriot e o cinste, nu o rușine”.

Sarmiza Andronic: „Vis-a-vis de recentele referiri la ultimile planuri de dezmembrare a României  «dospite» în anumite cercuri externe, noi am avut  recent o conferință de presă la București, la care au participat domnul președinte Bogdan Diaconu, domnul deputat Sebastian Ghiță și domnul avocat Bolcaș, președintele senatului  Partidului  România Unită, în care s-a discutat despre finanțarea de către George Soros a unor ONG-uri…  Atât pot să vă spun acum că urmează să facem o serie de dezvăluiri și să prezentăm și acte doveditoare… Dacă noi avem oameni plătiți din exterior, dacă pe noi ne conduc ONG-urile, atunci România se duce de râpă!”.

Probleme identificate și orientări

Partidul România Unită, pe scurt și… la obiect, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSorin Cazan: „Problemele cele mai acute pe care le ridică cetățenii județului Neamț sunt cele privind infrastructura. Dacă vom rezolva infrastructura din mediul rural, că acolo sunt cele mai mari probleme, în mediul urban ne orientăm spre crearea de locuri de muncă. Iar pretenția noastră este ca acele locuri de muncă să fie bine plătite. De aceea primul punct din programul nostru este: salariul minim pe economie 2.000 de lei! Și alt punct din programul nostru este: angajarea a 50.000 de șomeri prin programul NEETS. Și dacă am ajuns la programul Partidului România Unită, al  patrulea punct este independența energetică totală a României”.

Sarmiza Andronic: „Mai vrem să încurajăm sportul în școli și 2.000 de profesori de sport vor fi plătiți suplimentar pentru activități extrașcolare pentru ca 1.000 de copii să facă sport. Dar sunt și lucruri la care noi ne opunem: vânzării pământului către străini, programelor FMI de îndatorare a țării…”

Sorin Cazan: „Ne opunem colonizării României cu refugiați  și  privatizării   companiilor strategice românești. Și ne mai opunem creării unui stat paralel de către ONG-urile lui Soros”.

Romanul, caz particular?

Sorin Cazan: „Cum stă situația la Roman? Păi, la Roman avem un candidat din partea PNL care a fost reales primar de 80% din romașcanii cu drept de vot. Eu cred că romașcanii de aceea l-au reales, ca să rămână la primărie… Dumnealui, la alegerile locale, a venit cu niște promisiuni pentru 4 ani, ca să  ”încununeze” precedentele mandate… păi, să stea 4 ani și să le încununeze. Iar peste 4 ani, promit sincer, și eu îl votez ca deputat… Până atunci eu, ca deputat român, îl voi susține pe domnul Leoreanu ca pe un frate…”.

Articolul precedentGALERIE FOTO CSM Roman, victorie cu umbra echipei „Oltchim”
Articolul următorA început „atacul” asupra brazilor de Crăciun
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.