reclama autocenter

papagalii fara bilet

Ăsta den mijloc s-o îmbătat clește, c-o amestecat rachiu` dă smochini păroase cu ceva licori imperialiste la două litre și așa-i de mahmur, că nu știe nici cât e ceasu` de pe părete și nici unde i s-o îndoit penajul de atac, că arată ca un deltaplan pălit de filoxeră. Adică, cam cum e pe la pesedeu, unde junele șăf  pă județ are oarece probleme cu membrii și membranele dă partid, care o început să aibe voci de contra în loc să ridice deștele în sus și să facă joc de gleznă. Bomboana a fost la sedință dă celulă dă partid, unde junele șăf o dat drumu` la cuvinte de scădere despre oarece matrapazlâcuri oneroase pren acte la cel șpetal de sub pădure, bun bazat pă vorbele șăfului de consiliu de administrație, deceveu adică. Și deodată să trezește recent pomenitu` că zice că nu-i adevărat, motiv pen`care junele o rămas ca la dentist înanite de consult, bașca s-o trezit și plesnit că stă prost cu înțelesurile când e vorba de subiecte grele. Acuma, noi credem că unii are nevoie de vacanță și niște prișnite aplicate la părțile moi, pentru protecția la șuturile rusești.

Da` stați să vedeți alta. Domnu` care e vorba să-i ia locu` dă vice a lui dom` Dan, o zis că dacă e pus în foncție o să se ocupe numa` de copchii orfani, dame abuzate și trecut strada persoane la senectute, că vrea să aibă liniște în casă și să nu se trezească doamna `mnealui cu mașcați la sonerie pentru cine știe ce motiv de contract din alte domenii. Acuma noi am pomenit de oarece incompatibilități gheboase la onorabilu`, dar se pare că o seamă de contemporani den birourile dă cejeu au fost cuprinși boala omizii păroase și uită ce-i aia. Pe de altă parte și durerea asta-n bașcheti, are hazu`ei pentru că e știut că incompatibilitatea se vede mai bine, cu cât ești mai sus, darmite să mai porți și șpicniță. Rămâne de văzut daca-i iese deceveului să fie și cu … și cu. Suntem cu geana pă situație.

Cumătru` den dreapta cu perciunii fleașcă, proporționali cu entuziasmul de a linge sare, e supărat pă guvernoi și-l caină pe dom` prefectu` navetist dă al noi, că nu mai are bani de cafeli, că i s-o tăiat bugetu` de protocoale zemoase. Și zice el, că după ce o umblat cu brăcinarii sub cămeși că nu i-o dat partidu` bani dă cravăți, acuma, săracu` nu mai are nici de o zeamă cubaneză, așa că o să -și aducă de acasă sufertaș cu ce trebe la berou. Acuma, eu i-am zis să nu-l mai scuture de milă pă junele prifect, că e tânăr și poate să suie un etaj și acolo e altă viață, bașca mai prinde și câte un colț de sandvich cu afumătură, o sprânceană dă cașcaval, o icră mai babană ori o măslină de Ruginoasa la doi litri. Da` oare o să uite așa repede cafelile de la dom` vice Vișan? Oare să facem o chetă din picioare să-i tremitem să aibă și ceva la frigideri ? Mai videm.

Articolul precedentRefacerea infrastructurii în satul Cracăul-Negru
Articolul următorPrimăria Piatra Neamț caută arhitect-șef