Participare reușită la CE pentru sportivii de la CS Ceahlăul-Kaminari, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDe la Campionatul European de karate fudokan, sportivii de la CS Ceahlăul-Kaminari Piatra Neamț s-au întors cu tolba plină de medalii. Întrecerea continentală a avut loc, la mijlocul acestei luni, la Cracovia, în Polonia, și s-a bucurat de prezența a 1.200 de sportivi din 28 de țări. Clubul nemțean a fost reprezentat de 7 karateka, în total din România fiind prezenți 130 de practicanți ai acestui stil, medaliați cu aur și argint la Campionatele Naționale de cadeți, juniori, tineret și seniori. La finalul competiției, delegația țării noastre a cucerit locul întâi pe națiuni. Iată rezultatele înregistrate de elevii antrenorului Paul Pintilie, prezent la CE din Polonia într-o triplă calitate: antrenor, arbitru și sportiv:

  • Mihnea Berbecaru, aur în proba de kumite individual, categoria copii I;
  • Teodor Sava, aur în proba de kumite echipe, categoria juniori;
  • Felicia Anechitei, bronz în proba de kata echipe, categoria junioare;
  • Șerban Horia, bronz în proba de kumite individual, categoria juniori;
  • Georgiana Aparaschivei, bronz în proba de kata echipe, categoria junioare;
  • Laurențiu Ciobanu, clasare în primii 8 la kumite individual;
  • Paul Vodă, clasare în primii 6 la seniori.

Participare reușită la CE pentru sportivii de la CS Ceahlăul-Kaminari, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAntrenorul Paul Pintilie a mulțumit Primăriei Piatra Neamț și SC Rifil SA pentru sprijinul financiar acordat și a dat citire și rezultatelor înregistrate de el la categoria veterani (50-55 de ani): locul întâi la kumite și fugu-ko și locul secund la kata și spargeri.

Pentru sportivii de la CS Ceahlăul-Kaminari aceasta a fost ultima competiție din anul 2016. În luna noiembrie, Paul Pintilie intenționează să organizeze un concurs de șah pentru toți practicanții de arte marțiale din Piatra Neamț. (Ana MOISE)

Articolul precedentDan C. Mihăilescu, la Zilele Bibliotecii Județene „G. T. Kirileanu”
Articolul următorVIDEO Ziua Armatei Române la Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.