pietricica turism

Un număr însemnat de parteneriate așteaptă să primească girul aleșilor locali pietreni, miercuri, 30 martie, în plenul ședinței ordinare a Consiliului Local.

Școala Gimnazială “Elena Cuza” dorește 10.500 de lei pentru participarea elevilor selecționați la competițiile de șah și proiecte organizate în parteneriat cu Facultatea de Istorie din București.

Centrul pentru Cultură și Arte “Carmen Saeculare” Neamț vrea 7.000 de lei pentru organizarea de ateliere meșteșugărești cu ocazia împlinirii a 526 de ani de la prima atestare documentară a Curții Domnești.

Complexul Muzeal Județean Neamț solicită 20.000 de lei pentru organizarea unei noi ediții a Festivalului de Artă Populară “Lada cu zestre” între 25 și 29 mai.

Colegiul Tehnic “Gheorghe Cartianu” cere alocarea a 3.000 de lei pentru organizarea Concursului Național de Referate și Comunicări Științifice “Ștefan Procopiu”.

Palatul Copiilor Piatra Neamț are nevoie de 3.000 de lei pentru organizarea ediției a II-a a concursului New Start – concurs de educație pentru sănătate și 2.500 de lei pentru organizarea concursului regional de tenis de masă “Cupa Pietricica”, ediția a II-a.

Liceul de Arte “Victor Brauner” dorește 9.500 de lei pentru organizarea Concursului Național de Pian “Carl Czerny”. (Ana MOISE)