O fată, care urmează să împlinească 16 ani în ziua de 8 mai, este căutată de poliţişti după ce-a dispărut de acasă pe 27 aprilie. Roxana Mădălina Arseni are ambii părinţi la muncă, în Italia, şi se află în grija unui tutore, care a fost de acord să fie mediatizată dispariţia şi a anunţat lucrătorii Serviciului de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Timişeşti despre acest lucru. Roxana Mădălina a mai plecat de acasă şi în cursul anului 2017, atunci fiind găsită în localitatea Brusturi, după ce mama ei a sesizat poliţia. Acum există informaţii că ar fi plecat împreună cu prietenul ei.

„Din verificări s-a stabilit că în cursul zilei de 27.04.2018, în jurul orelor 13:00, la momentul dispariției, minora era îmbrăcată cu pantaloni negri, bluză neagră, având asupra sa un geamantan tip troler și o geantă tip poşetă”, a declarat agentul şef adjunct Robert Costân, din cadrul Biroului de presă al Poliţiei Neamţ.

Roxana are înălțimea de 150 cm, greutatea de 50 kg, părul negru până la nivelul umerilor, ochii căprui, faţa ovală şi tenul măsliniu.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea fetei este rugată să sune la 112.

C.M.

Articolul precedentL5: Arsenal Văleni, victorie detaşată cu Bravo Bodeşti * Din nou avalanşă de goluri – 46
Articolul următorL4 CSM Ceahlăul şi Bradu au început play-off-ul cu victorii
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.