reclama autocenter

papagalii fara bilet

Stau și mă întreb, cum de că o seamă de premăreți se dau de ceasul integrității, că ei nu să bagă la marafeți pentru famelii, că ei n-are nevoie, că e cinstiți peste bucile obrăjilor și nu au a se feri defel de bau-bau adecă DNA. Și nu-l pune (nu spui cine că s-apropie Înălțarea) pă cumătru` cu perciunii până la gumari, de să se uite prin cele rapoarte ale unui carismatic premare de monicipiu de mai la vale dă noi. Și unde nu să pune să descoase, să coase, să lege să dezlege și ce să vez`!? Buluc de lucrări făcute și predate, proiecturi din ghemuit în depărtat, măsuri dă succes că să face den monicipiu un fel de Washin`ton, da` mai mic. Când să uită la cine ce face, cum face, de ce face, cu cine face … hop, că răsar firme dă oarece conselieri și ale și mai mari în foncție, mai erecți decât păpușoii, cu cămările pline ochi de tot ce trebe, bașca de dat și la partid dacă să fluieră în biserică. Acuma noi nu știm, dacă onestul premare, fleașcă de onoruri, are conoștință dă 3M (adică marafeturi, mangealâcuri și moșmande), că până acuma o tăcut ca peștele-n galantarele unui preten cu magazinoi la stradă dă municipiu. Poate să-i dăm niște înaintași cu lentile dă ANI ori nește vitamine pentru ocheane ca să vază, da` eu zic că o să le refuze. Oare are deja ?

Să vezi că, mai este subiecți den fabula cu ăla de moare de grija altuia ori nu știe bancurile clasice cu Dabija, la care să tace cu stropi. La Târgu cu Cetate, adecă Neamț, este unii contemporani aleși, răpuși dă curiozitate cum merge cetățenii prin gropi. Da` nu den mediocritate ci den cauză dă lipsă dă asfalte. Ș-au comandat cămăruțe de uitat pe nevăzute ca să să uite pe intersecții, că cinstiții polițieni au alte treburi de făcut, bașca o seamă de inși or să facă o listă cu ultimele dame faine care or ieșit la șpațir cu fuștele la reducere dă materiale. Acuma noi nu știn dacă o să să pune cămăruțe den astea pe oarece pensionuri cu stele-n frunte, ori la intrarea den primărie prin dos, ori la partidele pă persoane fizice care să face întâlniri în miezu` nopții fără alcool, ori la cine zboară den cracă-n crăcană. Ăsta den mijloc zice să să pună și pătrățel roșu cu 18 în centru, la plășmile de uitat prin cămăruțe. Ptiu, să nu te deochi!

Jălanie mare la Bucuresci. Da` cu spume și bășici. Un oneste și carismatic depotat dă liberali o lăsat fereștile dăschise la berou, ș-o intrat toate vrăbiile în Parlament. Ș-au venit la noi dup-aia. Și ne zice că cleientu` nostru s-o apucat să să plânge, că la noi în colegiuri plouă de moare caii și cade ploaia dejeaba, că nu-s canaluri și nici tulumbe de scurs. și că degeaba se zice că, să face canaluri și tulumbe, că este un june șăf de la pesedeu, care o arvunit apa de plaoie să să scurge prin bozonarele de partid pă persoană fizică, plus de asta, lui nu-i lasă nici de un șpriț dă vin pă fundu` cănii. Acum noi am zis, că gingașul depotat leberal musai are de gând, să scoață unt din apă de ploaie, că are preț bun și nu îngrașă damele la pântece. Ăsta den mijloc zice că mai bine făcea o petiție la Sfântu` Ilie, să facă să pice ploile la `mnealui în birou să aibă de unde și cu ce, ori să-l facă un fel dă dispecer cu juma de normă, ca să plătească restu` vamă pă apa sâmbetei, pardon, adică pă ploaie. În vremea asta junele depotat dă la pesedeu îi râde în față de la doi metri, că el nu știe nemica că plouă în colegiu, că ultima oară s-ombătat și n-o simțit nemica. Asta știm. Mai videm.

Articolul precedentSchimbări fiscale
Articolul următorO nouă biserică în cartierul Precista