Actualizare: Doi copii și trei adulți, între care proprietara, o femeie de 73 de ani, au fost transportați la spital, cu atacuri de panică și ușoară intoxicație cu fum, a precizat Luminița Rozoschi, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț.

Incendiul din apartamentul de la primul etaj a fost stins de pompieri, care au stabilit că totul a pornit de la un scurtcircuit la niște siguranțe improvizate. Au ars bunurile din bucătărie și hol.

***Știre inițială***

Două persoane au suferit intoxicație cu fum și au fost transportate la spital în urma incendiului care a izbucnit în această dimineață, 2 ianuarie, în apartamentul în care locuiau. Din blocul de pe Aleea Ulmilor, din municipiul Piatra Neamț, ceilalți locatari, 20 de adulți și 8 copii s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor. O femeie și doi copii au suferit atacuri de panică și ușoare intoxicații cu fum și au fost transportați la spital de ambulanțe, a precizat slt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț. Militarii au mai ajutat alte două persoane să iasă din casă, cu ajutorul autoscării. Incendiul a fost anunțat la 112 pe la ora 6.30. Vom reveni. (C.I.)