În a doua zi a noului an, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” a invitat să cânte la Târgul de Crăciun la Neamţ, ediţia a IV-a, celebra trupă DJ Project&Andia. Pe scena de la Curtea Domnească, începând cu ora 18:00, vor mai evolua, în recitaluri proprii, Ştefania Ursache, Răzvan Ciobanu şi Roxana Petricaru.

***

ROXANA PETRICARU

DJ PROJECT&ANDIA, pe 2 ianuarie, la Târgul de Crăciun, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiRoxana Petricaru este absolventă a Academiei Naţională de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca, Extensia Piatra-Neamţ. Artista abordează atât repertoriul românesc, cât şi repertoriul internaţional. Roxana are o colaborare fructuoasă cu Ansamblul folcloric de muzică tradiţională  „Icoane Moldave” al Academiei Naţionale de Muzică „Gheorghe Dima”, acolo unde interpretează un vast repertoriu aparţinând muzicii populare româneşti.

DJ PROJECT

DJ Project este formația dance românească înființată la Timișoara, în anul 2000. În componenţa trupei se află Gino Manzotti, Dj Maxx şi Andia. Amintim şi câteva dintre succesele obţinute de-a lungul timpului de formaţia DJ Project: „Nu” (2009), „Regrete” (2010), „Mi-e dor de noi” (2011), „Bun rămas” (2012), „Vraja ta” (2013), „Fără tine” (2013), „Suflet vândut” (2014), „Zile și nopți” (2015), „Sevraj” (2016), „Ochii care nu se văd” (2016), „Sabes tu”, „Lost”, „Meo Bijou” şi „Retrograd” (toate în 2019). În întreaga lor carieră, DJ Project a lansat o serie întreagă de albume: „Experience” (2000), „Spune-mi tot ce vrei” (2002), „Lumea ta” (2003), „Șoapte” (2005), „Povestea mea” (2006), „Două anotimpuri” (2007), „In the club” (2009), „Best of” (2011), „Best of 15 ani” (2015).

DJ PROJECT&ANDIA, pe 2 ianuarie, la Târgul de Crăciun, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiANDIA

Născută în Roman, Diana Constantin, alias Andia, are 22 de ani și a absolvit Facultatea de Economie. În prezent, este studentă la master, în cadrul aceleiași universități. Prima experiență muzicală a fost pe când avea doar 11 ani, în cadrul unui festival local. Atunci a urcat pentru prima dată pe scenă și a fost extrem de fericită că a reușit să treacă de etapa în care cânta singură prin casă. De atunci și până acum a mai mers prin studio-uri muzicale, a mai înregistrat piese. Andia este foarte încântată de „Retrograd”. „Am încredere mare că acestă piesă va ajunge hit.” Filmările pentru videoclipul piesei au avut deja loc și urmează să fie lansat la începutul săptămânii viitoare.

Articolul precedentAnul sportiv 2020 de văzut la TV
Articolul următorPanică într-un bloc: Două persoane intoxicate cu fum, locatarii, între care și 8 copii evacuați din cauza unui incendiu
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.