Actualizare: Femeia, în vârstă de 43 de ani, a refuzat să fie dusă la spital. La finalul misiunii, pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la un cuptor cu microunde.

„Până la sosirea forțelor de intervenție, proprietara locuinței și copilul minor al acesteia s-au autoevacuat. Femeia de 43 de ani a suferit atac de panică. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la paramedici, refuzând transportul la spital. Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul. A ars un cuptor cu microunde și s-au deteriorat bunuri materiale din interiorul bucătăriei ( obiecte de mobilier, centrala termică, diverse ustensile pentru bucătărie, etc). Cauza probabilă de producere a incendiului: aparate electrocasnice lăsate nesupravegheate sub tensiune”, a declarat lt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

***Știre inițială***

Astăzi, 26 ianuarie, cu puțin înainte de ora 11, s-a cerut ajutor la 112 după ce a izbucnit un incendiu în bucătăria unei garsoniere de pe bd. Ștefan cel Mare, din Târgu Neamț.

Pompierii au ajuns în scurt timp la fața locului, cu două autospeciale și un echipaj SMURD. În locuință era proprietara și copilul acesteia. Femeia s-a panicat și a primit îngrijiri de la paramedici, iar din primele informații reiese că doar ea a avut nevoie de asistență medicală. Vom reveni cu detalii.

C.I.

Articolul precedentCele mai așteptate noi sloturi online la început de 2021
Articolul următorÎncă 55 de nemțeni pozitivi la coronavirus, rata de infectare rămâne scăzută